Siti's FotoPage

By: Siti Juliana

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 4-Nov-2008 05:47 Email | Share | | Bookmark
My cuppies

cupcakes for my ma birthday
a buoquet of cupcake
little cuppy
View all 6 photos...
my homemade cuppies..have a look..


Thursday, 16-Oct-2008 02:16 Email | Share | | Bookmark
Homemade Aiskrim Coklat

Homemade Aiskrim coklat
sedia untuk dimakan
Coklat Syrup..
Nikmatilah gambar aiskrim coklat yg aku buat untuk potluck raya Sabtu ni kat umah ezwan.Satu lagi perasa Strawberi. Aku tak mo letak lg gambar..Isnin ni InsyaAllah aku letak..sbb baru buat semlm..baru bekukan je..tak letak aksesori lg..
Dibuat atas permintaan ramai..heheh...
AIskrim ni mmg mengancam..mcm org nye yg buat..ahaks..
Senang je nak buat aiskrim ni..Aku carik kat internet..then, ubah sket bg sedap dan nikmat untuk dinikmati. Anda bolehla cuba resepi yg aku buat ni.

Aiskrim Coklat de la Costa Rica

Attributes :
2 1/2 cwn Creamer coffemate ( i punya cap Tesco)
2 cwn susu UHT perisa coklat ( i guna susu tepung baby, then bancuh)
1/2 cwn gula halus

Process :
1. Blender sumer attributes kat atas tu.
2. Then, masukkan dalam freezer.
3. Biarkan selama 6 jam kot, or sampai nak beku, then keluarkan dan blender lagi. Tujuannya nak bagi aiskrim tu jadi smooth and silky.
4. Freeze kan kembali. Sampai jadi aiskrim.
5. Bila dah beku, tabur la coklat rice ke, kacang ke, coklat syrup ke...Ikut kreativiti anda.

Selamat mencuba ye kawan-kawan..



Wednesday, 2-Jan-2008 07:33 Email | Share | | Bookmark
Baby us

my baby
:)
 
11 week and 1 day


Monday, 29-Oct-2007 09:25 Email | Share | | Bookmark
ida bertunang - wakaf baru, kelantan.

ida before makeup
pre-mekap..sambil menunggu keluarga di pihak lelaki
after touchup - 5 minit sebelum bertunang.
make up by me using mac and kryolan.


Monday, 22-Oct-2007 09:32 Email | Share | | Bookmark
My Wedding

 
 
 
View all 6 photos...


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net